RESTAURANT LE FIESTA CAFE OG PIZZERIA

RESTAURANT LE FIESTA CAFE OG PIZZERIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 4339 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Restaurant Le Fiesta Cafe og Pizzeria. Vil du vide mere? Få mere at vide

14 maj 2022 at 14:01 Værste pizzaria i roskilde
10 maj 2022 at 9:08 Det kom hurtigt, maden var varm og smagte godt
30 apr 2022 at 3:02 Lækker mad.
28 apr 2022 at 23:09 Levering og mad var perfekt, men den leverede hvidvin var kun 11,5 % og ikke 14 %, som jeg havde bestilt (det var i øvrigt kun muligt at bestille 14 % !).
24 apr 2022 at 6:09 Dejligt varmt og mør. Rar og venligt .
22 apr 2022 at 20:34 Ikke godt brand på Sort uspiselig I det hele taget ikke godt ikke pengene værd
18 apr 2022 at 21:41 Jeg er bare vildt imponeret. Lækker mad. Bestilte spaghetti med kødsovs og pandekager med is. Isen var overhovedet ikke smeltet Og pastaen var bare så god.
16 apr 2022 at 1:00 Godt tilfreds god mad
13 apr 2022 at 18:41 Altid hurtig levering og god mad
8 apr 2022 at 21:29 Forkert pizza og leveret 20 min for tidligt, hvilket resulterede i kold pizza, da jeg kom hjem
30 mar 2022 at 14:59 Alt var som det skulle være.
29 mar 2022 at 14:21 Chaufføren brokkede sig over, at hoveddøren til lejlighedskomplekset var låst. Derudover løj han om, at han havde ringet selvom han ikke havde.